Google Website Translator

Vakantie op Kos

Kos is het eiland waar we vanaf 1992 elk jaar 1 of 2 maal met heel veel plezier naar toegaan voor een heerlijke zonvakantie.
Een link naar een site over Kos in Griekenland klik hier 
Hieronder een paar tips om naar toe te gaan als u naar Kos gaat.

Imperial Hotel
Hotel Imperial in Kos-Stad is een gezellig en schoon familie hotel en appartementen complex, het ligt lekker kort bij het strand en het centrum van Kos-stad. 
Klik hier voor de Facebook pagina van Hotel Imperial.

Visrestaurant Sardelles
Bij Sardelles (is Grieks voor sardine) kun je lekkere vis eten, de eigenares Catharina en de medewerkers zorgen dat je niets tekort komt in een gezellige sfeer. U kunt het vinden op de Averof 19 in Kosstad.

Baltic Beach Restaurant

Restaurant Bar Flamingo
Mooi gelegen aan de haven van Kosstad. U kunt comforabel zitten en kijken naar de schepen met een lekker drankje of genieten van een heerlijke maaltijd.

Restaurant Old River
In Old River kun je lekker eten, en het is er altijd gezellig. Joseph komt altijd met iedereen een praatje maken en is altijd in voor een geintje, ook heeft hij een mop van de dag. Er is voor de zonliefhebbers ook nog een groot strand.
Giameze
Giameze is het Hellas restaurant geweest wat nu wordt gerunt na een kleine verbouwing en nieuw schilderwerk door Nikos en zijn jongste zoon Petros die de kok is, u kunt hier heerlijk eten en drinken, en het voordeel is dat u kunt kiezen uit allerlei kleine hapjes in het Grieks Mezedes genaamd.
Wel reserveren i.v.m. de drukte!!

Steakhouse
Steakhouse is een restaurant echt voor vleesliefhebbers die van heel veel vlees houden, je komt er niets tekort, vooral de spareribs zijn erg lekker.Annie's Dream
Annie's Dream is een winkel waar je hele leuke dingen kan kopen,Annie maakt alles zelf zoals hand geschilderde flessen en gebreide hebbedingetjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten